Фотосесія майстрів естради і футболу

Фотосесія майстрів естради і футболу
ФК «Маестро»

В аматорській футбольній лізі міста Києва виступає незвичайна команда під назвою ФК «Маестро». До її складу входять естрадні виконавці і телеведучі: заслужений артист України Віктор Павлик, учасник колективу «95-й квартал» Юрій Крапов, артист Олександр Воєвуцький, учасники груп «Танок на майдані Конго», «Авіатор», «Тартак», «Друга Ріка», «НеДіля» і багато інших відомих осіб. До цієї зоряної компанії увійшов і співробітник прес-служби ФК «Динамо» Максим Симороз, який став переможцем у передачі «Яка то мелодiя» на каналі ТРК «Україна» і отримав право брати участь у матчах команди. До речі, тренує команду екс-півзахисник «Динамо» Василь Кардаш.

На стадіоні «Динамо» відбулася фотосесія ФК «Маестро» - спершу футболісти, одягнені в новеньку форму, позували для загальнокомандної фотографії, а потім зробили індивідуальні знімки для заявки команди. Цей захід викликав у артистів море позитивних емоцій: здійснилася дитяча мрія багатьох гравців команди – пройтися по полю славетного столичного стадіону.

Після того, як артисти закінчили фотосесію, їх місце на полі зайняли юні вихованці ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Традиційне фотографування всіх дитячих команд цього року відбулося не на базі на Нивках, як раніше, а на стадіоні «Динамо». Хлопці восьми вікових груп на хвилинку відчули себе справжніми «зірками», залучившись до ще однієї сторони футбольного життя. Всі учасники серйозно поставилися до нового для них заходу, тому організовано і з непідробленим інтересом позували клубному динамівському фотографу Андрію Лукацкому.

Знімки дитячо-юнацьких команд ви можете побачити на сайті в розділі ДЮФШ.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер