France Football: результат у Києві дозволяє «Бордо» помріяти...

France Football: результат у Києві дозволяє «Бордо» помріяти...

«Бордо», який значно послабив свою атакувальну міць у зимове міжсезоння після того, як із команди пішли Жуссе та Гуффран, усе ж вистояв та не програв на «Олімпійському» стадіоні в Києві, здобувши нічию - 1:1. Сталося це завдяки голу на вагу золота, від Обраньяка, який на 23-й хвилині запустив м'яча у ворота Коваля за непередбачуваною траєкторією після передачі Сертика.

До цього господарі, які позбавлені з 4 грудня ігрової практики офіційних зустрічей, підбадьорювані глядачами, заволоділи ініціативою, що дозволило їм відкрити рахунок. Аруна, якого забула оборона «Бордо» в центрі карного майданчика, мав час для того, що б сконцентруватися та спрямувати м'яча в сітку воріт Карассо.

На 41-й хвилині колишній монегаск міг знову вивести «Динамо» вперед, але його потужний удар прийняла поперечина.

У другому таймі
гравцям «Бордо», які захищалися із тремтінням у колінах, знову допомогла поперечина, в яку поцілив на 76-й хвилині Гусєв, - Олег виконував пенальті після порушення проти нього збоку Енрике. У доданий час знову на вістрі атак господарів опинився Аруна, але забити не зміг, що дозволяє Обраньяку та компанії помріяти перед повторною грою про вихід до 1/8 Ліги Європи.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер