Франція побоюється Ярмоленка

Франція побоюється Ярмоленка

Пропонуємо вам ознайомитися з їхніми висловлюваннями, що були зібрані з різних французьких джерел.

Дідьє Дешам:

- Найсильніша лінія збірної України – оборона, адже вони пропустили дуже мало м'ячів у групі. Найнебезпечнішими гравцями українців є Ярмоленко та Коноплянка. Їх не можна залишати без нагляду.

Блез Матюіді:

- Збірна України – дружна команда з великою кількістю технічних футболістів. Особливо виділю Андрія Ярмоленка, який володіє потужним ударом із лівої ноги. Гадаю, саме від нього нам варто чекати найбільшої загрози.

Олів'є Жиру:

- З української збірної знаю лише Андрія Ярмоленка, про якого дуже багато говорять і пишуть в Англії. Однак мені здається, що наш суперник є сильним насамперед завдяки своїм колективним діям і в атаці, і в обороні. Такі команди дуже небезпечні.

Франк Рібері:

- Нас очікують два нелегкі поєдинки. Ми не можемо легковажно ставитися до суперника і думати, що ми вже в Бразилії. Збірна України дуже сильна в обороні, мало пропускає і вміє ламати хід поєдинку. Тим не менш, вони залишають багато вільного простору на флангах, чим я постараюся скористатися. Є в українців і свої лідери, серед яких вирізняється Андрій Ярмоленко. Він – дуже хороший гравець.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер