Французький гранд розташувався в столиці України

Французький гранд розташувався в столиці України

Після цього комфортабельний автобус відвіз команду і супроводжуючих її офіційних осіб в центр української столиці, люксовий готель «Хаятт».

Вчора парижани під керівництвом свого головного тренера Карло Анчелотті провели об 11.00 за місцевим часом останнє перед відльотом до України тренування на своїй тренувальній базі Сен-Жермен ен Лайе, де, за свідченням наших колег з офіційного сайту ПСЖ, з особливим натхненням займався Златан Ібрагімович. Причина була проста - швед не лише скучив за грою в складі свого нинішнього клубу, пропустивши через дискваліфікацію два матчі в чемпіонаті Франції, але й перебував у відмінному настрої після чудового голу, забитого ним у товариській грі своєї збірної Швеції проти англійців.

Крім Ібрагімовича повністю відпрацювали тренування і провідний італійський півзахисник Марко Веретті, який пропустив матч з «Ренном» (1:2), а також бразильський форвард Нене, якому поки потрібна для участі в грі спеціальна захисна лицьова маска, виготовлена ​​індивідуально для нього в Італії.

Поразка від «Ренна», що стала для парижан другою домашньою поспіль (раніше вони поступилися «Сент-Етьєну» з тим же рахунком 1:2) виявилася дуже прикрою і не лише позбавила команду лідерства в Лізі 1, опустивши її слідом за ліонським «Олімпіком» і «Бордо», але й змусила Анчелотті визнати певну кризу в колективі. «Так грати, як ми це робили в нашій останній зустрічі не можна. Зараз ми переживаємо дуже складний момент...»

У грі проти «Ренна» очікувалася поява на полі Тіаго Моти, але Анчелотті не став ризикувати появою на полі цього досвідченого півзахисника, давши йому повністю залікувати пошкодження. «Я дав йому ще час на відновлення перед нашою подорожжю до Києва», - повідомив італійський наставник.

Судячи з визнання наших французьких колег, у ПСЖ в Києві одна мета: достроково вирішити завдання виходу до стадії плей-офф нинішньої Ліги чемпіонів.

У динамівців теж поки залишається шанс на продовження участі в турнірі після групового етапу. І немає сумнівів, що за цю можливість вони будуть чіплятися щосили...

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер