«Фрайбург» та Мехмеді поступаються «Шальке»

«Фрайбург» та Мехмеді поступаються «Шальке»

Поєдинок між шостою (​​«Шальке») та 16-ю («Фрайбург») командами Бундесліги проходив на стадіоні «Фельтінс-Арена», яку цього дня відвідав 60,661 шанувальник футболу.

Фаворити цього матчу, якими безсумнівно були господарі, підтвердили свій статус двома влучними ударами в кожному з таймів, загалом же поціливши в рамку воріт «Фрайбурга» чотири рази, в той час як гості зробили це лише одного разу.

На 44-й хвилині невимушеної помилки припустився Ніколас Хефлер, спрямувавши м'яча у власні ворота, що дозволило «Шальке» піти на перерву не лише з перевагою на табло, але й перевагою в плані психології.

Збільшив же перевагу господарів нападник Джефферсон Фарфан із пенальті на 67-й хвилині. Таким чином, можемо констатувати той факт, що багато в чому сам «Фрайбург» допоміг господарям здобути чергові три очки, навіть незважаючи на те, що «Шальке» мав перевагу у володінні м'ячем – 57 на 43.

Що стосується Адміра Мехмеді, то швейцарець провів на позиції відтягнутого форварда 73 хвилини, поки в другому таймі його не замінив досвідчений екс-форвард німецьких «Вольфсбурга», «Ганновера», менхенгладбахської «Борусії» та бронзовий призер чемпіонату світу-2006 у складі збірної Німеччини Майк Ханке.

Наступний же свій матч «чорно-білі» проведуть 21 грудня, коли в гості до «Фрайбурга» приїде «Ганновер».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер