«Фрайбург» із Мехмеді здобуває виїзну нічию

«Фрайбург» із Мехмеді здобуває виїзну нічию

44,629 глядачів, які були присутніми в середу ввечері на стадіоні «Імтех Арена», навряд чи залишилися задоволеними побаченим футболом у виконанні «Гамбурга» та «Фрайбурга». За 90 хвилин зустрічі обидві команди завдали лише дев'ять ударів по воротах, п'ять із яких були безпосередньо в рамку.

Команди володіли м'ячем приблизно рівну кількість часу (51 відсоток проти 49 на користь господарів). Суперники обмінялися голами на 50-й та 55-й хвилинах. Спочатку чеський півзахисник «Фрайбурга» Владимир Дарида відкрив рахунок, а слідом за ним за «Гамбург» відзначився П'єр-Мішель Ласогга.

Динамівець Адмір Мехмеді, який виступає за «Фрайбург» на правах оренди, провів на полі всі 90 хвилин та заробив жовту картку наприкінці першого тайму. Цей матч став для нього вже 26-м у цьому сезоні Бундесліги (23 у стартовому складі), жовта картка - другою (до того ж була одна червона). 

Нинішній стан справ у турнірній таблиці кращий у «Фрайбурга», який поки залишив зону вильоту й випереджає все той же «Гамбург», який розташувався на 18-му місці, на два пункти. З чемпіоном Німеччини вже все зрозуміло - золоті медалі в цьому турі виграла «Баварія».

Наступний свій матч «Фрайбург» проведе 29 березня вдома проти «Нюрнберга».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер