Товариський матч. «Динамо» – «Єдність» – 4:0

Товариський матч. «Динамо» – «Єдність» – 4:0

Скориставшись з паузи в чемпіонаті, що утворилася через матчі національної та молодіжної збірних, «Динамо» провело товариський матч із представником другої вітчизняної ліги – «Єдністю» з Плисок.

Стартовим складом наставник «Динамо» Валерій Газзаєв не здивував, довірившись найсильнішим виконавцям із наявних у розпорядженні. Місце у воротах зайняв Коваль, четвірку захисників склали Сильва, Бетао, Алмейда та Несмачний, у центрі поля діяв Маграо, на флангах півзахисту розташувалися Теміле (справа) та Гіоане (ліворуч), а Бертольйо допомагав двом нападникам – Гільєрме та Мілевському.

Із перших же хвилин динамівці передбачувано заволоділи ініціативою. Вже в дебюті хороші моменти були у Теміле та Гільєрме: Франк пробив несильно в руки воротарю, а бразилець, здійснивши спробу перекинути воротаря, перекинув і ворота. За весь перший тайм гості завдали лише одного удару по воротах, та й той у руки Ковалю. Господарям же вдалося відкрити рахунок на 20-й хвилині – це Теміле замкнув головою навіс до штрафного майданчика із глибини поля.

Відзначимо, що перший матч після травми провів Мілевський. Артем, який підписав днями новий контракт, вивів команду із капітанською пов’язкою, і, незважаючи на те, що особливою активністю в першій 45-хвилинці не відзначався, все ж мав кілька можливостей забити м’яча. Спочатку після пасу Бертольйо нападник поцілив у руки воротарю, а інші спроби завершувалися несильними ударами, які не були небезпечними для воріт суперника.

Ледь розпочалася друга половина матчу, як «біло-сині» подвоїли свою перевагу. Мілевський, пристрілявшись у першому таймі, нарешті, знайшов можливість, і з центру штрафного майданчика в боротьбі із захисником замкнув простріл із лівого флангу від Гільєрме. Це змусило гостей активізуватися, і вони сміливо пішли в атаку. Одного разу нашу команду врятував Коваль, а на 66-й хвилині м’яч влучив у хрестовину динамівських воріт. Утім, подібна активність гостей не вберегла їх від розгрому. На 73-й хвилині Мілевський краще за всіх зорієнтувався у штрафному майданчику і зблизька із розвороту спрямував м’яча до сітки, а двома хвилинами пізніше Артем добре обігрався із Маграо, скинув м’яча бразильцю, і Жерсон ударом з меж штрафного майданчика встановив остаточний рахунок у матчі.

«Динамо» – «Єдність» – 4:0 (1:0).

«Динамо»:
Коваль, Бетао, Маграо, Алмейда, Сильва, Несмачний, Гіоане, Бертольйо (Буяльський, 46), Теміле, Гільєрме, Мілевський.

Голи: Теміле (20), Мілевський (47, 73), Маграо (75).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер