Футбол та ретро на OldCarLand

Футбол та ретро на OldCarLand

Близько шести сотень раритетних транспортних засобів, у тому числі автомобілі, мотоцикли, скутери, літаки, вертольоти, велосипеди та багато іншого, викликали жвавий інтерес у столичної публіки, яка заповнила численні виставкові майданчики. Тим більшим було їхнє здивування, коли на 21-ї «Волзі», яка ніби тільки що зійшла із заводського конвеєра, її власник, він же співробітник відділу зв'язку «Динамо» Ігор Пастухов, підвіз до центральної сцени Володимира Мунтяна та Володимира Безсонова! Вихід динамівських знаменитостей відразу привернув увагу глядачів, любителів спільних фотографій та пам'ятних автографів.



Від імені ФК «Динамо» (Київ) та Громадської організації «Ветерани ФК «Динамо» Київ» легендарні гравці розіграли серед знавців футболу п'ятнадцять квитків на недільний матч чемпіонату України «Динамо» – «Ворскла», поділилися своїми спогадами про перші в їхньому житті автомобілі, подякували шанувальникам техніки за дбайливе ставлення до неї та надану можливість зануритися в атмосферу молодих років.

Після урочистої частини на Володимира Мунтяна та Володимира Безсонова чекав ще один сюрприз. Саме до 30-річчя перемоги «Динамо» в Кубку Кубків 1986 року один із організаторів фестивалю Вадим Навроцький представив відреставрований автобус «Ікарус», який є точною копією динамівського автобуса того часу. Володимир Безсонов авторитетно підтвердив абсолютну схожість, із задоволенням сфотографувавшись біля раритетного транспортного засобу.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер