Футболісти «Динамо» пройшли медогляд перед початком підготовки до нового сезону

Футболісти «Динамо» пройшли медогляд перед початком підготовки до нового сезону

У понеділок, 26 червня, група футболістів «Динамо» приїхали до столичної клініки «Добробут», де «біло-сині» традиційно проходять медобстеження двічі на рік.

Гравці були поділені на дві групи, і за два дні пройдуть усіх лікарів та здадуть необхідні аналізи. Сьогодні до клініки прибули 13 динамівців – Олександр Андрієвський, Денис Гармаш, Владислав Дубінчак, Богдан Лєднєв, Владислав Кабаєв, Олександр Караваєв, Денис Попов, Микола Шапаренко, Володимир Шепелєв, Антон Боль, Назар Волошин, Максим Дячук та повернений із оренди в «Зорі» Сергій Булеца.

У порядку черги гравці заходили до кабінетів лікарів – невропатолога, терапевта, травматолога, окуліста, отоларинголога, зробили кардіограму, УЗД черевної порожнини та серця, яке було більш ніж ретельним, тому доводилося витрачати на нього найбільше часу. Також здали весь спектр аналізів, виміряли тиск та антропометричні дані. Футболісти пройшли звичайну планову диспансеризацію, що охоплює лабораторні дослідження і ультразвукові, а також консультації вузьких фахівців і денситометрію - вимірювання кількості жиру в організмі.

Як зазначив лікар першої команди Анатолій Жучка, жодних проблем зі здоров’ям у футболістів, які проходили медобстеження, немає, тож усі готові до важкої передсезонної роботи. Щодо результатів обстеження, то вони будуть оброблятися протягом кількох днів, після чого їх передадуть клубним лікарям. Решта функціональних досліджень і тести можуть проводитися безпосередньо на клубній базі, для цього там є всі необхідні умови і необхідне обладнання.

Додамо, що ввечері «біло-сині» зберуться на клубній базі у Віті-Литовській, де проведуть перше після відпустки тренування, а за тиждень, 3 липня, на команду чекає виїзд на навчально-тренувальний збір до Австрії.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер