Футболісти «Арсеналу» нічийним результатом задоволені

Футболісти «Арсеналу» нічийним результатом задоволені

Після матчу не виглядали особливо засмученими і футболісти «Арсеналу». Півзахисник команди Тео Уолкотт і воротар Мануель Альмунія відповіли на питання як англійських, так і київських журналістів.

Тео Уолкотт, півзахисник «Арсеналу»:

- Сьогодні гра вийшла доволі жорсткою. Але перші поєдинки в Лізі чемпіонів завжди такі. Враховуючи те, як розгорталися події на полі, вважаю, ми досягли позитивного результату. Я знаю, що наша команда вважається фаворитом в групі, і багато хто очікував, що ми маємо перемогти, але нічия на виїзді це також цілком прийнятний для нас рахунок.

- Як вважаєте, в «Динамо» є шанси посісти перше або друге місце в групі, щоб вийти до стадії плей-офф?

- Якщо чесно, нас не дуже цікавлять результати наших суперників, ми більше сконцентровані на власній команді. Гадаю, і киян все буде гаразд.

- Після пропущеного гола ви не розгубилися?

- Ні, ми були зібраними і продовжували грати в свою гру, завдяки цьому і змогли зрівняти рахунок.

* * *

Мануель Альмунія, воротар «Арсеналу»:

- Як вважаєте, «Динамо» зможе вийти з групи?

- Звичайно, киянам доведеться нелегко в поєдинках проти «Порту» і «Фенербахче», але у футболі ніколи не знаєш, чим все закінчиться, тим паче в Лізі чемпіонів. «Динамо» добре розпочало груповий етап, а це передумова того, що в наступних матчах їм буде вже легше.

- Хто з динамівських гравців спричинив вам більше за всіх проблем?

- Більшість труднощів у нас виникли через те, що футболісти суперника достатньо швидкі. Але, гадаю, ми непогано оборонялися, за винятком того епізоду, коли був призначений пенальті. Вважаю, наша команда має бути задоволена здобутим очком, оскільки «Динамо» продемонструвало, наскільки серйозним суперником є для будь-якої команди.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер