Футболісти «Динамо» про матч із «Бернлі»

Поєдинок проти англійського «Бернлі» складався непросто для нашої команди. Програючи по ходу матчу, футболістам «Динамо» все ж таки вдалося переламати хід поєдинку і вирвати перемогу. Своїми думками щодо спарингу поділилися Артем Кравець і Леандро Алмейда.

Леандро АЛМЕЙДА, захисник:

- Без сумніву, від сьогоднішнього матчу очікували саме такої гри – жорсткої і в’язкої. Ми раді, що вдалося обіграти команду, яка представляє англійську Прем’єр-лігу, – один із найсильніших європейських чемпіонатів.

- Чи відчувалося, що в суперника чемпіонат у самому розпалі, а «Динамо» лише проводить підготовку до офіційних матчів?


- Звичайно, суперник перебуває в ігровому тонусі. Але й ми перебуваємо в непоганій формі, адже вже за два тижні поновлюється чемпіонат України. Що й довели сьогодні, проявивши характер і здобувши перемогу.

- Сьогодні ти забив два м’ячі, один із яких, щоправда, не зарахували. Чому не вдавалося відзначитися в чемпіонаті України?


- М’яч просто не йшов у ворота – то летів повз, то зустрічався зі стійкою. У другій частині сезону, сподіваюся, пощастить більше, і почну забивати за «Динамо» в офіційних іграх.

- В одному з епізодів, у результаті боротьби з нападником, у тебе з носа пішла кров...

- У тому епізоді лікарі оперативно зупинили кров, і я зміг продовжити гру. Та ще й допоміг команді досягти позитивного результату. Щоправда, до цих пір ніс трохи болить, але головне, що немає перелому, і за день-два все буде гаразд.

* * *

Артем КРАВЕЦЬ, нападник:

- Дощова погода і як наслідок залите місцями поле особливо не сприяли технічній комбінаційній грі. Через це було багато браку в діях обох команд. Проте, нам вдалося перемогти, що, враховуючи навантаження на зборах, вважаю непоганим результатом.

- Рівень Прем’єр-ліги відчувався?


- Відчувалося, що рівень суперника трохи вищий, ніж попередніх опонентів по контрольних матчах, але нерозв’язних завдань суперник перед нами не поставив.

- Суперник інколи грав брутально. Не виникало бажання відповісти тією ж монетою?


- Так, суперник грав доволі жорстко, але не жорстоко. У певних моментах хотілося відповісти брутальністю на брутальність, але в таких ситуаціях необхідно контролювати свої емоції і грати в рамках правил.

Юрій Вишневський, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), із Фаро (Португалія)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер