Футболісти «Динамо» – про жеребкування Кубка УЄФА

Футболісти «Динамо» – про жеребкування Кубка УЄФА

Сьогодні в Ньоні відбулося жеребкування чвертьфінальної і півфінальної стадій Кубка УЄФА. В 1/4 фіналу «Динамо» зіграє з французьким ПСЖ, а в разі успіху на наступному етапі поміряєтся силами з переможцем пари «Шахтар» – «Марсель». Гравці «Динамо» стежили за жеребкуванням на заміській базі в Конча-Заспа, після чого поділилися враженнями з кореспондентом Інформвідділу.

Станіслав БОГУШ, воротар «Динамо»:

- Як сказав коментатор по телевізору, «нормальне робоче жеребкування». Нічого екстраординарного не сталося. На чвертьфінальній стадії залишилися рівні за силою команди. Як нам, так і «Шахтарю» дісталися хороші суперники, з якими можна грати й обігрувати їх.

- Як тобі перспектива зустрітися з донецьким «Шахтарем» в 1/2 фіналу Кубка УЄФА?

- Дай Боже, зіграємо й у півфіналі Кубка УЄФА (посміхається). Звичайно, було б набагато приємніше обом командам, якби ми зустрічалися у фіналі, але треба змиритися з такою долею.

- Вдалося подивитися матчі ПСЖ в нинішньому розиграші Кубка УЄФА? Чи це повністю незнайома для вас команда?


- Матчів ПСЖ у Кубку УЄФА не бачив, але знаю, що команда зараз на ходу, на відміну від останніх років, упродовж яких не дуже вдало виступала в чемпіонаті Франції. Зараз у них дуже хороший набір виконавців, якому під силу поборотися з «Ліоном» за чемпіонство.

- За рахунок чого «Динамо» може замахнутися на перемогу в Кубку УЄФА?

- Ми можемо виграти цей трофей, і ми зробимо для цього все, що від нас залежить. Але так само може його виграти і будь-яка з команд, що залишилися. Я думаю, перемоги прийдуть до нас за рахунок трьох основних чинників: самовіддачі, дисципліни і величезного бажання.

- Як вважаєш, хто з вісімки команд був би найнеприємнішим суперником для «Динамо»?

- Гадаю, «Вердер». Особливо якщо враховувати, що бременці вибили з розиграшу турніру сам італійський «Мілан».

* * *

Роман ЄРЕМЕНКО, півзахисник «Динамо»:

- Нам доведеться провести цікаві поєдинки. ПСЖ – титулована команда, має досвід виступів у єврокубках, тому легко точно не буде. Але ми впевнені в своїх силах, і будемо грати на перемогу.

- Як відреагував на можливу зустріч із «Шахтарем» на стадії півфіналів?

- Найголовніше, що «Шахтар» нам не попався вже зараз. А щодо перспективи зустрітися у півфіналі… Не хочу заглядати так далеко. Спочатку треба зіграти з ПСЖ.

- Із яким суперником не хотів би зустрітися на даному етапі?

- Команди, які наразі залишилися, достатньо рівні. Можливо, бременський «Вердер» все ж таки сильніший за інших, але і з ними можна було б грати.

- Зізнайся, хотілося у чвертьфіналі зустрітися з «Удинезе»?

- Звичайно, хотілося. Там у мене залишилося багато друзів, яким часто телефоную. Але, на жаль, їм доведеться зустрітися з «Вердером», і я вважаю, що шанси обіграти бременців достатньо малі.

Юрій Вишневський, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер