Футболісти «Динамо» презентували нову домашню форму

Футболісти «Динамо» презентували нову домашню форму

- Ми дуже задоволені співпрацею з компанією adidas, - взяв слово головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін. – Це два великі бренди – «Динамо» (Київ) і adidas. Приємно, що з кожним роком форм стає все кращою і нова нам дуже подобається – як за дизайном, так і за оригінальністю. Тим паче, на чемпіонаті Європи практично половина команд була одягнена в adidas.

- Ми також дуже раді співпраці з «Динамо» (Київ), - підтримала динамівського наставника голова відділу маркетингу компанії adidas Віра Євдокимова. – раді бути сьогодні тут і представити нову форму. Ми розробляли її разом із клубом, обговорювали дизайн. Надихнула нас історія клубу різних років – є відголоски 1960-х років, знакового 1986-го, коли «Динамо» завоювало один з двох Кубків Кубків. Всі ці історичні моменти зроблять нову форму особливою. Також маю зазначити, що ми додали жовті відтінки, а також напис «Київ» ззаду у воротаря. Ніби невеликий елемент, але, на наш погляд, приємний і свіжий. Також збереглись і старі елементи – синя канва, яка є на шортах і гетрах.

Після цього до зали було запрошено футболістів, одягнутих в нову форму. Перед об’єктивами відео- і фотокамер виникли голкіпер Олександр Шовковський, захисник Тарас Михалик, півзахисники Андрій Ярмоленко, Денис Гармаш, а також двоє новачків – Андрій Богданов і Ніко Кранчар.

На прохання поділитись враженнями від нової форми, за всіх сказав капітан команди. «Перевіримо в найближчому матчі наскільки вона фартова (посміхається). Поки нічого не можу сказати, - відзначив Шовковський. – Втім, виходячи на поле, про форму думаєш в останню чергу».

«Цілком підтримую Олександра», - погодився із партнером Михалик, чим викликав схвальний сміх у залі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер