Футболісти «Динамо» U-19 МАЩЕНКО та ВАЩИШИН зустрілися зі студентами

Футболісти «Динамо» U-19 МАЩЕНКО та ВАЩИШИН зустрілися зі студентами

Для Вадима Мащенка та Артура Ващишина це була дебютна зустріч з уболівальниками столичного клубу. А студенти першого курсу кафедри PR і журналістики не тільки отримали можливість поспілкуватися з динамівцями, більше дізнатися про футбольне «закулісся», а й застосувати на практиці отримані в університеті знання та запропонувати свої ідеї щодо розвитку футбольного бренду «Динамо».

Після заходу молоді динамівці поділилися своїми емоціями від спілкування зі студентами та розповіли про майбутній матч Юнацької ліги УЄФА проти італійського «Ювентуса»:

- Гра з «Ювентусом» дуже важлива для нас, це складний, але цікавий суперник. Зараз ми старанно готуємося до матчу і сподіваємося, що зможемо порадувати динамівських уболівальників як гідною грою, так і переможним результатом, - зазначив Мащенко.

- Коли граєш за заповнених трибун - це зовсім інше відчуття. Підтримка, яку ми отримуємо від уболівальників, змушує бігти вперед, навіть коли сил зовсім не залишилося. Запрошуємо всіх прийти та підтримати нас у матчі з «Ювентусом», - погодився з партнером Ващишин.

Нагадаємо, що матч-відповідь раунду плей-оф Юнацької Ліги УЄФА сезону 2018/2019, у якому київське «Динамо» прийме туринський «Ювентус», відбудеться в середу, 20 лютого, о 14:00 на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Фан-клуб ФК «Динамо»  (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер