Футболісти «Динамо» жеребом задоволені

Футболісти «Динамо» жеребом задоволені

Дізнавшись результати жеребкування раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА 2010/2011, футболісти «Динамо» поділилися своїми враженнями.

У попередньому сезоні захисник Горан Попов виступав за голландський «Херенвен», прекрасно знайомий із особливостями місцевого чемпіонату і грою одного з його лідерів – амстердамського «Аякса».

- «Аякс» вважаю найзручнішим із суперників, які нам могли попастися. Чемпіонат у них розпочинається лише на цих вихідних («Аякс» грає із «Гронінгеном» у неділю, - прим.авт.), тому інформації про гру нинішньої команди в мене небагато. У попередньому сезоні боротьба за перше місце в чемпіонаті Голландії велася до останнього туру, в результаті «Аякс» поступився «Твенте» лише одним очком. Мій колишній клуб «Херенвен» двічі зустрічався з «Аяксом» і двічі поступився – вдома 0:2, а на виїзді 1:5. Цей єдиний, втішний, м’яч пощастило забити саме мені.

- У чому сила нинішнього «Аякса»?

- Вважаю, в нападі. У них один із найкращих форвардів світового футболу – Луїс Суарес. У попередньому сезоні його середня результативність була більше одного м’яча за гру. Є й інші гравці, яких не варто недооцінювати. У цілому, в нас ще є час вивчити сильні і слабкі якості «Аякса».

* * *

Додзвонившись до фінського півзахисника «Динамо» Романа Єременка, з’ясувалося, що футболіст із результатами жеребкування поки що не знайомий. Довелося сказати, що нашій команді доведеться зіграти з голландським «Аяксом».

- Нам попався «Аякс»? Є!

- Які враження від результатів жеребкування?

- Гадаю, це не найгірший варіант. Дуже не хотілося потрапити на «Зеніт», оскільки команда зараз на ходу.

- Були в тебе якісь переваги перед жеребкуванням?

- Як я хотів, так у результаті і сталося. У принципі, спілкуючись із партнерами напередодні, багато хлопців хотіли зустрітися саме з «Аяксом». Тому я виявився не єдиним хорошим провісником (посміхається).

- Що знаєш про майбутнього суперника?

- Це молода команда. Якщо брати за іменами, то, безумовно, виокремлюється нападник Суарес, який, до речі, може зіграти і воротарем (сміється). Також можна відзначити гравців збірної Голландії, яка стала віце-чемпіоном світу, – воротар Стекеленбург, захисник ван дер Віль і півзахисник Де Зеєув. Ні для кого не секрет, що на нас чекає цікаве протистояння, тому необхідно добре підготуватися.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер