Футбольні нагороди м. Києва знайшли своїх героїв

Футбольні нагороди м. Києва знайшли своїх героїв

Олімпійський дворик зібрав справжнє суцвіття зірок столичного футболу – як колишніх, так і нинішніх. Для початку з вітальним словом до присутніх звернулися президент Федерації футболу м. Києва Ігор Кочетов, генеральний директор ДП НСК «Олімпійський» Валентин Груздєв, начальник управління молоді та спорту КМДА Олексій Трофимов, футбольні меценати – голова Аграрної партії України Віталій Скоцик, директор Страхової компанії «Укрфінстрах» Галина Кім, а також керівник проекту компанії «Vivax Sport» Сергій Шиян.

Потім усі присутні вшанували хвилиною пам’яті тих діячів та зірок футболу, які відійшли у кращі світи. Шкода, що цей список кожного року поповнюється новими іменами (зокрема, у 2016-му дружня динамівська родина не дорахувалася Валерія Зуєва, Ігоря Зайцева, Євгена Лемешка), але життя недовговічне й потрібно радіти кожному прожитому дню.

Однією з основних частин заходу стала церемонія нагородження переможців та призерів київських міських змагань з футболу сезону 2016 року. Примітно, що в усіх вікових групах, від 2005 р.н. до 2000 р.н., з відчутною перевагою над переслідувачами перемогли вихованці ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського:

U-12 тріумфували під керівництвом Юрія Дмитруліна та Сергія Журавльова (17 перемог, 1 нічия, м’ячі – 85:3);

U-13 не знали рівних на чолі з Павлом Нєвєровим та Юрієм Ястребинським (16 перемог, 2 нічиї, м’ячі – 83:9);

U-14 привели до перемоги Віталій Косовський та Сергій Процюк (15 перемог, 3 нічиї, м’ячі – 71:9);

U-15 перемогли з тренерами Олександром Ситником та Володимиром Самборським (16 перемог, 1 нічия, 1 поразка, м’ячі – 85:4);

U-16 не залишили шансів опонентам під керівництвом Андрія Аннєнкова та Олександра Собковича (18 перемог, м’ячі – 102:3);

нарешті, U-17 до успіху привели Олексій Дроценко та Євген Ястребинський (17 перемог, 1 поразка, м’ячі – 87:2).

Після того, як виграні нагороди отримало молоде футбольне покоління столиці, свої відзнаки дісталися й ветеранам, які протягом багатьох років вірою й правдою служать київському футболу. Асоціацією ветеранів футболу м. Києва на чолі з Віктором Хлусом та Федерацією футболу м. Києва спільно з меценатами встановлено спеціальну номінацію «За багаторічне служіння футболу», й цього року її номінантами стали такі відомі особистості, як Андрій Біба, Олександр Липенко, Микола Пінчук, Володимир Сорокін, Анатолій Сучков та Віктор Назаров.

Також заслужені призи – почесний кубок, золоті медалі та дипломи – отримала команда «Гюнсел», яка в 2016 році стала найсильнішою в чемпіонаті м. Києва серед ветеранських команд.

Коли ж офіційна програма заходу підійшла до свого завершення, гості перейшли до неофіційної його частини й могли вдосталь поспілкуватися за святковими столами  з друзями та колегами, з ким та проти кого неодноразово зустрічалися на футбольних полях як столиці, так і всієї України.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер