«Футбольний боулінг від KLO» на матчі «Динамо» - «Дніпро»

«Футбольний боулінг від KLO» на матчі «Динамо» - «Дніпро»

Його організатором виступили ФК «Динамо» (Київ), мережа столичних АЗС KLO та ГО «Ветерани футбольного клубу «Динамо».

За умовами конкурсу, серед власників абонементів на домашні матчі «Динамо» в сезоні 2016/17 за жеребом у системі random були обрані троє учасників, які ударом м'ячем з одинадцятиметрової позначки з трьох спроб повинні були вибити спеціально розставлені каністри. Чим меншого розміру каністра, тим більший приз покладався учаснику конкурсу.

У першому конкурсі взяли участь Олексій Кулаков, Віталій Мазур і Олександр Бруско. Глядачі на стадіоні активно підтримували кожного з учасників, а найбільше пощастило Олександру Бруску. Дивитися другий тайм на трибуну стадіону він відправився будучи власником 50 літрів преміального бензину VENTUS. Олександр Кулаков задовольнявся 20 літрами, а Віталій Мазур 10-ма.

Угода про партнерство між ФК «Динамо» і KLO укладено до закінчення сезону 2016/17, а подібні конкурси, як запевняють його організатори, будуть проводитися в перерві кожного домашнього матчу команди в чемпіонаті і Кубку України. Нагадаємо, участь ньому беруть лишеь власники абонементів. Так що поспішіть, абонементи ще доступні у продажу, а наступний домашній матч «Динамо» проведе 20-го серпня (базова дата 5-го туру) проти «Волині».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото В.Тимченко

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер