«Футбольний боулінг від KLO» на матчі «Динамо» Київ – «Чорноморець»

«Футбольний боулінг від KLO» на матчі «Динамо» Київ – «Чорноморець»

У п’ятницю, 17 березня 2017 року, о 19:00 в рамках 22-го туру Чемпіонату України з футболу на НСК «Олімпійський» відбудеться матч «Динамо» (Київ) – «Чорноморець» (Одеса), останній в І етапі змагань. Після цього боротьба продовжиться у «шістках».

Футбольний клуб «Динамо» Київ з енергетичним партнером компанією KLO раді повідомити, що у перерві між таймами матчу буде проведено черговий конкурс «Футбольний боулінг від KLO», фіналісти якого будуть визначені серед наших підписників у соцмережі Facebook.

Хочеш вийти на поле НСК «Олімпійський», виконати 11-метрові удари та виграти преміум-пальне Ventusвід АЗК KLO?

1. Підпишись на сторінки FC Dynamo Kyiv та KLO у Facebook

2. Постав лайк та зроби репост цього запису

3. Публікація має бути «Доступна всім»

Конкурс триватиме до 14:00 16 березня (четвер). У цей же день ми визначимо трьох фіналістів за допомогою сервісу random, після чого з ними зв’яжеться представник ФК «Динамо» Київ.

Нагадуємо, що за умовами конкурсу, на лінії воріт будуть встановлені спеціальні каністри-«кеглі» різного розміру. Чим менший розмір каністри, тим більше пального розігрується. Учасник конкурсу матиме можливість тричі спробувати свою вдачу збити максимальну кількість каністр із 11-метрової позначки. Найвлучніший учасник має шанс отримати до 110 літрів преміум-пального VENTUS від АЗК KLO.

Крім того, футбольний клуб «Динамо» Київ надає кожному фіналісту 2 безкоштовних квитки на матч «Динамо»-«Чорноморець».

Кияни вболівають разом!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер