«Футбольний боулінг від KLO» на матчі «Динамо» - «Олімпік»

«Футбольний боулінг від KLO» на матчі «Динамо» - «Олімпік»

Його організатором виступили ФК «Динамо» (Київ) та мережа столичних АЗС KLO.

Учасники конкурсу не лише мали змогу виграти приз від нашого енергетичного партнера – компанії KLO, а ще й відчути себе справжніми футболістами, вийшовши на поле улюбленого стадіону!

За умовами конкурсу, цього разу фіналісти були визначені серед наших підписників у соцмережі Facebook. За жеребом у системі random із абонементної бази ФК «Динамо» Київ випадковим чином було обрано трьох учасників, які ударом м'ячем із одинадцятиметрової позначки з трьох спроб мали вибити спеціально розставлені каністри-«кеглі». Чим меншого розміру каністра, тим більше пального отримував учасник конкурсу.

У конкурсі взяли участь Світлана Савченко із 12-тирічним сином, Віктор Бондар та Олексій Круглик. Глядачі на стадіоні активно підтримували кожного з учасників, і їхні удари виявилися результативними. На трьох учасники конкурсу виграли 60 літрів бензину. Найбільше пощастило Світлані Савченко, яка зробила одну влучну спробу сама та ще одну – її син-футболіст, із трьох можливих. Таким чином, дивитися другий тайм на трибуну стадіону вони пішли у якості власників 40 літрів преміального бензину VENTUS. Віктор Бондар та Олексій Круглик виграли по 10 літрів бензину, зробивши одну влучну спробу із трьох.

Угоду про партнерство між ФК «Динамо» та KLO укладено до завершення сезону 2016/17, а подібні конкурси, як запевняють його організатори, будуть проводитися в перерві кожного домашнього матчу команди в чемпіонаті та Кубку України. Найвлучніший учасник має шанс отримати до 110 літрів преміум-пального VENTUS від АЗС KLO.

Нагадаємо, свій наступний домашній матч «Динамо» проведе 21 квітня проти донецького «Шахтаря».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер