«Футбольний боулінг від KLO» на матчі «Динамо» - «Шахтар»

«Футбольний боулінг від KLO» на матчі «Динамо» - «Шахтар»

Його організатором виступили ФК «Динамо» (Київ) та мережа столичних АЗС KLO. За умовами конкурсу, цього разу фіналісти були визначені серед наших підписників у соцмережі Facebook – за жеребом у системі random були обрані троє учасників, які ударом м'ячем із одинадцятиметрової позначки з трьох спроб мали вибити спеціально розставлені каністри-«кеглі». Чим меншого розміру каністра, тим більше пального отримував учасник конкурсу.

У конкурсі взяли участь Катерина Скопіч, Сергій Швець та Василь Аврамчук. Глядачі на стадіоні активно підтримували кожного з учасників, й їхні удари виявилися напрочуд результативними. На трьох учасники конкурсу виграли 120 літрів бензину! Найбільше пощастило Катерині Скопіч, яка зробила три влучних спроби із трьох можливих. Таким чином, дивитися другий тайм на трибуну стадіону вона пішла в якості власниці 70 літрів преміального бензину VENTUS. Відзначимо, що це найкращий показник за весь час проведення конкурсу від мережі АЗС KLO. Сергій Швець виграв 30 літрів бензину, а Василь Аврамчук «настріляв» 20 літрів.

Угоду про партнерство між ФК «Динамо» та KLO укладено до завершення сезону 2016/17, а подібні конкурси, як запевняють його організатори, будуть проводитися в перерві кожного домашнього матчу команди в чемпіонаті та Кубку України. Найвлучніший учасник має шанс отримати до 110 літрів преміум-пального VENTUS від АЗС KLO.

Наступний домашній матч «Динамо» проведе вже у весняній частині сезону.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер