«Футбольний боулінг від KLO» на матчі «Динамо» - «Волинь»

«Футбольний боулінг від KLO» на матчі «Динамо» - «Волинь»

Його організатором виступили ФК «Динамо» (Київ) та мережа столичних АЗС KLO.

За умовами конкурсу, цього разу серед підписників офіційної клубної сторінки у соціальній мережі Facebook за жеребом у системі random були обрані троє учасників, які ударом м'ячем з одинадцятиметрової позначки з трьох спроб повинні були вибити спеціально розставлені каністри- «кеглі». Чим меншого розміру каністра, тим більшие пального отрримував учасник конкурсу.

У другому конкурсі взяли участь Олена Воднікова, Антон Шумаков і Олександр Тобілевич. Глядачі на стадіоні активно підтримували кожного з учасників, а найбільше пощастило Олені Водніковій. Дивитися другий тайм на трибуну стадіону вона відправилася будучи власником 20 літрів преміального бензину VENTUS. Антон Шумаков та Олександр Тобілевич задовольнилися 10-ма літрами.

Угода про партнерство між ФК «Динамо» і KLO укладено до закінчення сезону 2016/17, а подібні конкурси, як запевняють його організатори, будуть проводитися в перерві кожного домашнього матчу команди в чемпіонаті і Кубку України. Найвлучніший учасник має шанс отримати до 110 літрів преміум-пального VENTUS від АЗК KLO. Наступний домашній матч «Динамо» проведе 27-го серпня проти «Ворскли».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер