«Футбольний боулінг від KLO» на матчі «Динамо» – «Шахтар»

«Футбольний боулінг від KLO» на матчі «Динамо» – «Шахтар»

Футбольний клуб «Динамо» Київ з нашим енергетичним партнером, компанією KLO, раді повідомити, що у перерві між таймами на останньому матчі сезону пройде «Футбольний боулінг від KLO», фіналісти якого будуть визначені серед наших підписників у соцмережі Facebook.

Для того, аби взяти участь у розіграші, вам потрібно:

1. Підписатися на сторінки FC Dynamo Kyiv та KLO

2. Поставити лайк та зробити репост цього запису

3. Ваша публікація має бути «Доступна всім»

Конкурс триватиме до 16:00 9 грудня. Увечері того ж дня серед тих, хто виконав умови конкурсу, ми визначимо трьох фіналістів за допомогою сервісу random, після чого з ними зв’яжеться представник ФК «Динамо» Київ та надасть повну інформацію щодо участі у конкурсі на полі у перерві матчу «Динамо» - «Шахтар».

Нагадуємо, що за умовами конкурсу на лінії воріт будуть встановлені спеціальні каністри-«кеглі» різного розміру. Чим менший розмір каністри, тим більше пального розігрується. Учасник конкурсу матиме можливість тричі спробувати свою вдачу збити максимальну кількість каністр з 11-метрової позначки. Спеціально в цьому матчі ми надаємо учасникам додаткову можливість - правильно відповісти на запитання ведучого та отримати ще один додатковий удар по каністрам! Тож, найвлучніший учасник має шанс виграти до 130 літрів преміум-пального VENTUS від АЗК KLO. Крім того, футбольний клуб «Динамо» Київ надає кожному фіналісту 2 безкоштовних квитки на матч «Динамо»-«Шахтар».

Кияни вболівають разом!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер