Футбольний турнір з нагоди відкриття шкільного стадіону

Футбольний турнір з нагоди відкриття шкільного стадіону

Фінал турніру був приурочений до закінчення реконструкції шкільного стадіону, на якому зможуть займатися футболом і легкою атлетикою учні одразу двох шкіл - №224 і №246.

До фіналу вийшли команди юних футболістів чотирьох шкіл Дніпровського району № 98, №224, №234 і № 246, кожна з яких хотіла стати переможцем і вибороти омріяний кубок. В результаті запеклої боротьби місця розподілилися наступним чином: І місце на п’єдесталі виборола команда ЗСШ №246, другими стали учні ЗСШ №98, третіми – команда школи №234 і замкнули фінальну турнірну таблицю юні футболісти ЗСШ №224.

Від організаторів змагань переможці та призери футбольного турніру отримали кубки, дипломи, медалі та цінні подарунки, які тепер займуть почесні місця у шкільних «Куточках Чемпіонів».

Кожна школа як учасник турніру активно долучилась до програми Фан-клуба ФК «Динамо» Київ - «Куточок Чемпіонів», що дає можливість юним уболівальникам приймати участь у житті Клубу. З динамівських шарфів, футболок, плакатів, малюнків та інших футбольних скарбів діти формують стенди. Колекції постійно доповнюються новою атрибутикою, яку школярі приносять у новоспечені фан-куточки.

Якщо ваш навчальний заклад прагне створити свій «Куточок Чемпіонів», звертайтеся за допомогою до Фан-клубу ФК «Динамо» Київ за телефоном (044) 597-00-15 або (044) 597-00-16.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер