Футбольні презенти – героям АТО!

Футбольні презенти – героям АТО!

Динамівці ось уже більше півроку активно підтримують наших воїнів на передовій, допомагаючи необхідним медичним обладнанням та медикаментами. Клуб реалізує комплексну програму з надання допомоги переселенцям, запрошуючи дітей та дорослих на футбольні матчі та влаштовуючи екскурсії на базу в Кончу-Заспу.

У Київському військовому госпіталі на лікуванні перебувають сотні справжніх героїв України, які потребують як медичної, так і моральної підтримки. Фан-клуб «Динамо» спільно з Комерційним центром відгукнулися на прохання волонтерів підтримати бойовий дух бійців АТО та передали для них м'ячі з автографами динамівців.



Приємні подарунки отримали гранатометник 95-ї окремої аеромобільної бригади Сергій Блюд, старший розвідник-оператор 95-ї окремої аеромобільної бригади Денис Голодюк та Ігор Назаревич із львівської 80-ї бригади. Ще один презент вирушить до Львова, де зараз проходить лікування Олександр Козачок, десантник львівської 80-ї бригади.



Футбольний клуб «Динамо» Київ і надалі надаватиме всебічну підтримку нашим військовим, які невтомно ціною життя та здоров'я відстоюють суверенітет та цілісність країни на її східних рубежах.

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер