»Галактика «Динамо» на телеканалі ТЕТ

»Галактика «Динамо» на телеканалі ТЕТ

На цьому тижні в ефірі телеканалу ТЕТ – прем'єра. В понеділок широкій аудиторії була представлена перша серія чотирьохсерійного фільму «Галактика «Динамо», який було зроблено до 80-річчя клубу.

Багата історія «Динамо» немов по поличках розкладена в чотирьох серіях, по 26 хвилин кожна. У першій серії розповідається про становлення команди, її перші кроки, аж до чемпіонського 1961 року. У другій – про епоху 60-х років, коли під керівництвом тренерів Соловйова, Маслова і Севидова динамівці неодноразово ставали найсильнішими в СРСР. Найгучніші успіхи команди з берегів Дніпра показані в третій частині. У ній блискучі гравці разом із Валерієм Лобановським двічі здобували європейський кубок, перенісши футбольну столицю країни до Києва. І, нарешті, четверта серія – це «Динамо» наших часів. У ній все як у житті – радість перемог, роздуми про труднощи і, звичайно, віра в майбутнє.

Окремо варто відзначити відеоряд, основу якого склали унікальні архівні записи. Живе втілення блискучих перемог, прикрих поразок, здобутих трофеїв. Все це чергується зі спогадами головних героїв – гравців, тренерів, керівників команди.

Отже, дивіться продовження «Галактики «Динамо» в ефірі телеканалу ТЕТ:
2 серія – вівторок, 00.30
3 серія – середа, 00.30
4 серія – п'ятниця, 00.30

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер