Гала-шоу «Вшанування чемпіонів»: інформація для преси

Гала-шоу «Вшанування чемпіонів»: інформація для преси

30 травня 2015 року, територія головної спортивної арени – НСК «Олімпійський», під час проведення гала-шоу «Вшанування чемпіонів» буде відкрита з 19:00.

Вхід на територію для представників преси буде здійснюватися за акредитаційними перепустками через ворота  «Захід 5» (Вхід для преси).

Фотографи та відеоператори працюють у відповідних манішках. Отримати манішки можливо буде у Зоні для роботи преси, пред’явивши відповідну акредитацію та залишивши журналістське посвідчення чи документ, що підтверджує особу.

Преса працює відповідно до свого місця у 72 блоці (2-й ярус стадіону, з боку Троїцької площі, навпроти готелю «Шератон») чи у Зоні для преси, яка розташована в комерційній зоні біля «Музею однієї мрії» братів Кличко (над Холом Чемпіонів).

Зона для роботи преси – робоча зона, де ви зможете залишити обладнання, отримати манішку, відпочити та випити чаю з печивом.

Адміністрація НСК «Олімпійський» звертається з проханням дотримуватися правил роботи представників ЗМІ та не порушувати їх на стадіоні.

Адміністрація НСК «Олімпійський» та ФК «Динамо» (Київ) залишає за собою право анулювати акредитаційну перепустку на захід за порушення правил поведінки.

www.nsc-olimpiyskiy.com.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер