Гала-вечір на честь ювілею!

Гала-вечір на честь ювілею!

У рамках святкувань футболісти та тренери відвідують дитячі будинки та школи, ветерани клубу проводять товариські матчі в містах України та за кордоном. Однією з родзинок травневого дня Києва став матч на стадіоні імені Лобановського між ветеранами «Динамо» та «Спартака», а також інші заходи, що супроводжували шоу.

Ще одна подія, яка відбудеться 15 листопада, стане справжнім подарунком для людей, які віддали «Динамо» свою молодість, сили і здоров'я, принесли йому світову славу. Про гала-вечір, присвячений 85-річчю «Динамо», розповів один із його організаторів, екс-футболіст «Динамо» Віктор Хлус.

- У кіно-концертному залі «Бінго» Асоціація ветеранів футболу Києва та міська федерація футболу планують зібрати всіх ветеранів «Динамо», всіх причетних до успіхів команди, щоб привітати їх із 85-річчям клубу. Збираємося запросити близько 500 чоловік, окрім ветеранів «Динамо» всіх поколінь будуть почесні гості, в тому числі президент клубу Ігор Суркіс, президент Федерації футболу України Анатолій Коньков та інші.

Зараз складаємо програму вечора. Готуємо 10-хвилинний фільм про історію «Динамо», призи та нагороди. У перервах між блоками перед динамівцями виступатимуть народні та заслужені артисти України. Будуть і сюрпризи, про які, ясна річ, промовчу. Хочемо зібрати всіх разом, подарувавши динамівцям радість спілкування та гарний настрій.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер