Гармаш і Нінкович – про перемогу в першому спарингу

Дебютний спаринг на зборі в Португалії завершився впевненою перемогою нашої команди. Своїми враженнями від поєдинку з вихованцями Академії Гленна Ходдла поділилися півзахисники Денис Гармаш та Мілош Нінкович, які, до речі, відзначилися в цьому матчі забитими м’ячами.

Денис ГАРМАШ, півзахисник:

- Враження від гри залишилися позитивні, результат 5:0 говорить сам за себе. Враховуючи втому, яка відчувалася після дворазових тренувань, вважаю, матч вийшов достатньо непоганим. Та й гол вдалося провести, реалізувавши вихід віч-на-віч. У тому епізоді міг би віддати пас на Зозулю, але помітивши, що Рома закритий захисником, вирішив сам вирішити долю епізоду. Виходить, не помилився (посміхається).

- Рівень суперника був недостатньо високим…


- Справді, рівень суперника був набагато нижчий за наш, та й здивувати нас їм не вдалося. Утім, незалежно від суперника, тренерський штаб поставив перед нами завдання зіграти тактично грамотно. Чи вдалося нам утілити задумане – про це вже скаже головний тренер.

- Були готові до того, що суперник буде діяти жорстко?

- В принципі, так. У складі Академії виступають переважно британські хлопці, яким властивий силовий футбол. Утім, важких завдань вони перед нами поставити не змогли.

 
* * *

Мілош НІНКОВИЧ, півзахисник:

- Звичайно, могло бути і краще, але великі навантаження на зборах дають про себе знати. У сьогоднішньому поєдинку хотіли випробувати деякі задумки, які відпрацьовувалися на тренуваннях. Не все виходило, але необхідно врахувати втому. Надалі, гадаю, буде набагато краще.

- Яке враження справив суперник?


- Суперник не дуже сильний, але в даному випадку це нам тільки на руку. Відпрацювавши нові технічні елементи в контрольних матчах з такими командами, у подальших поєдинках із сильнішими опонентами ми зможемо відчувати себе впевненіше.

- Відчуваєте, що готові до серйозніших протистоянь?


- Гадаю, кожен гравець відчуває тяжкість у ногах і, як говориться, поки думки випереджають рухи. Але необхідно потерпіти кілька днів. Гадаю, тепер фізичним навантаженням буде приділятися не настільки багато уваги, а більше часу працюватимемо вже над технічними та ігровими вправами.

Юрій Вишневський, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Фаро (Португалія)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер