Гармаш святкує ювілей, у Газзаєва народився онук

Гармаш святкує ювілей, у Газзаєва народився онук

Вихованець луганського футболу Денис Гармаш прийшов до «Динамо» у 2007 році. Дебютував за основну команду в товариському матчі з «Міланом», після якого його блискучу гру відзначив віце-президент «червоно-чорних» Адріано Галліані. В офіційному матчі за «Динамо» Гармаш уперше зіграв 31 жовтня 2007 року, в Кубку України проти «Ігросервіса».

Два останніх сезони футболіст переважно провів у «Динамо-2» і молодіжному складі. Після перемоги на юнацькому чемпіонаті Європи (U-19) влітку 2009 року, на якому він у складі збірної України був одним із лідерів і найкращим бомбардиром, Гармаш став усе частіше залучатися до першої команди. Сьогодні динамівцю виповнюється 20 років!

- Денисе, як збираєтесь святкувати День народження?

- Відсвяткував його ще вчора ввечері, з неділі на понеділок. Після гри з «Дніпром» швиденько зібрав усіх друзів. Нічого грандіозного не було, я їм просто не дав часу, щоб підготуватися. Сьогодні привітали батьки, дзвонять друзі.

- Чекали на подарунок від Газзаєва у вигляді виходу на поле в матчі з «Дніпром»?


- Тренер говорить, що потрібно працювати. Можливо, поки не ставить через те, що я молодий. Тим паче, зараз для команди дуже важливо здобувати результат, щоб не втратити чемпіонство, тому нам із Петровим поки не довіряють місце у складі. Ігрову практику отримую в дублі.

- Відчуваєте, що переросли цей рівень?


- Є таке, але потрібно ж якось прагнути потрапити до основи. Враховуючи турнірну ситуацію, цього сезону, можливо, такого шансу вже й не буде. Буду налаштовуватися вже на наступний сезон.

- На нього у вас особливі надії?

- Так, буду старатися. Хоча не втрачаю надії й цього сезону допомогти команді. Я готовий у будь-який момент.

* * *

Ще одна радісна подія сталася в сім'ї головного тренера «Динамо» Валерія Газзаєва. Після матчу з «Дніпром» Валерій Георгійович із щасливою усмішкою приймав привітання. І не лише з перемогою. Напередодні в нього народився онук, якого також назвали Валерієм!

- Дякую за привітання, футбол залишається футболом, але це – найголовніше в житті! – відзначив зворушений Валерій Георгійович.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер