»Динамо» дякує Гавранчичу

»Динамо» дякує Гавранчичу

Горан Гавранчич і футбольний клуб «Динамо» досягли домовленості про дострокове розірвання контракту. Футболісту надано статус вільного агента.

У «Динамо» сербський півзахисник прийшов у 2001 році. За сім сезонів проведених у Києві, Горан Гавранчич перетворився з перспективного новачка у гравця європейського рівня. У кращих своїх матчах Горан показував високу майстерність, по праву став одним із лідерів «Динамо», завоював симпатії київських уболівальників. Свідком авторитету футболіста в клубі було й те, що йому довірялись капітанська пов’язка. Граючи за «Динамо», Гавранчич став гравцем основного складу збірної Сербії, виступивши за свою команду на великих світових змаганнях. У «Динамо» впевнені, що, змінивши обстановку, Горан Гавранчич ще не один сезон проведе на високому рівні. Клуб дякує Горану за кращі роки його кар’єри, віддані «Динамо».

Горан Гавранчич зіграв за «Динамо» 136 матчів у чемпіонаті України, у яких забив 22 м’ячі, 26 поєдинків у Кубку України (2 м’ячі) і 51 зустріч у євро кубках (3 м’ячі). Із 2001 по 2001 по 2006 рік Горан був гравцем національної збірної Сербії. Останні півроку Гавранчич на правах оренди грав за ПАОК (Греція).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер