Гавранчич відкрив представництво у всесвітній “павутині”

Гавранчич відкрив представництво у всесвітній “павутині”

12 вересня побачив світ персональний сайт оборонця київського “Динамо” і збірної Сербії Горана Гавранчича. Понад півроку сербські друзі гравця працювали над повнофункціональною сторінкою, яка отримала співзвучну й легку для запам’ятання адресу www.gavrancic.com.

Сайт виконано у біло-блакитних тонах, адже саме такого кольору футболки “Динамо” і сербської “репрезентації”. Зайшовши за зазначеною адресою, вам пропонується обрати мову текстового оформлення – усю інформацію представлено російською, сербською та англійською. Далі, після короткого привітання, безліч інформації про футболіста: новини, біографія, статистика, етапи кар’єри, фото- і відеогалерея...

Цікаво виконано інтерактивну частину порталу. В спеціальному розділі розміщено форму для запитань або побажань Горану, на яке від обов’язково відповість (пообіцяв на презентації сайту, - прим. авт.). Знайти однодумців не важко на “гостьовій книзі”. Судячи зі всього, там буде повний інтернаціонал, адже вона спільна для всіх трьох мовних версій. Справді, всесвітнє павутиння не має меж.

Нагадаємо, що Горан Гавранчич став другим динамівцем, який обзавівся офіційним сайтом. Роком раніше свій “острівець” у мережі відкрив голкіпер Олександр Шовковський.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер