Гавранчич за збірну не гратиме

Гавранчич за збірну не гратиме

Оборонець київського “Динамо” Горан Гавранчич тимчасово вирішив відмовитися від виступів за національну збірну Сербії та Чорногорії. Команда Деяна Савічевича найближчим часом має зіграти товариський матч з англійцями та відбірні ігри чемпіонату Європи зі збірними Фінляндії та Азербайджану.

Сам Гавранчич свою відмову прокоментував наступним чином: “У мене не склалися стосунки з головним тренером. Я не хочу втрачати свій авторитет – моє ім’я достатньо відоме і в Україні, і в Сербії, і в Європі. Мені немає сенсу доводити комусь елементарні речі, тож я попросив не викликати мене на найближчі матчі”.

-Чи не пов’язана твоя відмова з чільним графіком ігор “Динамо”?
-Ні в якому разі. Так, нині кінцівка сезону, і ми трохи втомилися, але я професіонал і вмію розподіляти свої сили потрібним чином. Клубні справи аж ніяк не стосуються моїх проблем з тренером “репрезентації”.

-Вчора динамівці провели важкий матч у Запоріжжі. Прокоментуй зустріч?
-Результат нас влаштував. У першому таймі було важко – суперник грав жорстко, а часом і грубо. Травми зазнав Пеєв, а ми до перерви ніяк не могли піймати свою гру. В другій половині суперник втомився, а ми довели справу до логічного завершення.

-За яким графіком “Динамо” готуватиметься до гри з “Таврією”?
-За звичним. Сьогодні відновлювальні процедури, а з завтрашнього дня - практичні та теоретичні заняття.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер