Газзаєв та Мілевський – про бельгійський «Гент»

Газзаєв та Мілевський – про бельгійський «Гент»

У рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2010/2011 «Динамо» зустрінеться з бельгійським «Гентом». Своєю думкою про суперника поділилися головний тренер та нападник нашої команди.

Валерій ГАЗЗАЄВ, головний тренер «Динамо» :

- Я знаю, що минулого року «Гент» став віце-чемпіоном у національній першості Бельгії та виборов національний Кубок. В їхньому складі сталися зміни, пішов тренер... Поки детальнішої інформації в нас немає, але найближчим часом ми її зберемо.

* * *

Артем МІЛЕВСЬКИЙ, нападник «Динамо»:

- Ми з хлопцями щойно дізналися ім’я нашого майбутнього суперника, і між собою дійшли висновку, що «Гент» – цілком нормальний варіант. Команда якраз зібралася на базі, й оскільки прямої трансляції жеребкування по телебаченню не було, стежили за перебігом подій в Інтернеті.

Якщо ми хочемо потрапити до групового турніру Ліги чемпіонів, ми маємо їх перегравати. На цьому етапі всі команди приблизно одного рівня, відверто слабких суперників немає. Безумовно, бельгійців будемо детально вивчати, розбирати їхню гру і будемо серйозно готуватися до протистояння.

Поки нічого конкретного сказати не можу, їхніх матчів я не бачив, але збираюся подзвонити Саші Яковенку, який виступає за бельгійський «Андерлехт». Можливо, він поділиться якоюсь цінною інформацією.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер