«Генгам» – «Динамо» Київ: останні новини перед грою

«Генгам» – «Динамо» Київ: останні новини перед грою

 На півночі Франції, у містечку «Генгам», наша команда зіграє з місцевою однойменною командою в першій зустрічі 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА.

Якщо сказати, що навколо майбутнього протистояння великий ажіотаж – це не сказати нічого. Тут буквально живуть матчами «Генгама» в Лізі Європи! Воно й не дивно, адже цього сезону команда вперше грала на груповому етапі європейського турніру, а також уперше вийшла до єврокубкової весни.

На матчі «Генгама», який представляє маленьке містечко з населенням трохи більше восьми тисяч жителів, приїжджають практично з усієї Бретані. Квитки на протистояння з «Динамо» були розкуплені дуже швидко, й останні дні питання зайвого «тікета» як ніколи стало актуальним.

Місцеві мешканці, незважаючи на те, що знають про досягнення київського «Динамо» та дуже поважають нашу команду, налаштовані дуже оптимістично на майбутнє протистояння. Мисливці, які зустрілися на шляху журналістів під час екскурсії та дізнавшись, звідки ми, почали відразу радісно розмахувати руками, прогнозуючи підсумок сьогоднішнього матчу, природно на користь «Генгама».

Також велика увага приділяється сьогоднішньому матчу в пресі. Так, у газеті «Ouest France» протистоянню «Генгама» та «Динамо» присвячено дві сторінки формату А3, а у виданні «Le Telegramme» навіть наведено орієнтовний стартовий склад київської команди.

Але є певні неточності, що притаманно багатьом європейським виданням: зокрема, до передбачуваної ними заявки на гру французькі журналісти внесли захисника Микиту Бурду, який, нагадаємо, не зможе зіграти сьогодні через дискваліфікацію, а півзахисника Сергія Рибалку написали двічі, під №17 у стартовому складі та під №24 у запасі.

У майбутньому поєдинку «Динамо» зіграє в домашньому комплекті форми – білих футболках, шортах та гетрах, голкіпер же одягнеться у форму жовтого кольору. Господарі вийдуть на гру в червоних футболках із діагональною чорною полосою на грудях, чорних шортах та червоних гетрах.

У розкладі команди на сьогоднішній день все планово передбачено. Після сніданку футболісти прогуляються містом, помилувавшись морськими пейзажами, після чого повернуться до готелю та відпочинуть.

Виїзд на «Стад де Рудуру» запланований на 19:45 за київським часом, а о 22:05 словенський арбітр Славко Вінчич розпочне перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА між французьким «Генгамом» та київським «Динамо».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер