«Генгам» перед приїздом до Києва вдома поступився «Монпельє»

«Генгам» перед приїздом до Києва вдома поступився «Монпельє»

У рамках 26-го туру Ліги 1 команда Жослена Гурвеннека приймала на своїй арені «Рудуру» (за присутності 13,941 глядача) сусіда по турнірній таблиці, «Монпельє».

У цій грі головний тренер «Генгама» задіяв наступних виконавців: Лоссль – Санко, Кербра, Ангуа, Левек – Ятабаре (П’є, 62), Діалло, Санкаре, Жиресс (к) – Марво (Манданн, 64), Бовю (Шварц, 77).

Отже, у порівнянні з домашньою грою проти київського «Динамо», у стартовому складі «Генгама» з’явилися п’ять нових гравців: Санко, Ангуа, Діалло, Жиресс та Марво замінили Якобсена, Сорбона, П’є, Матиса та Манданна. 

Матч завершився поразкою «Генгама» з рахунком 0:2. Бретонці пропустили по голу на початку кожного з таймів, перший – на 2-й хвилині, другий – на 56-й. Головний арбітр зустрічі Кастро показав у поєдинку лише одну жовту картку, попередивши на 86-й хвилині захисника візитерів Тьєне. Гості переважали наступного суперника «біло-синіх» майже в усіх компонентах, завдавши більше ударів (11-8, у рамку 9-3) та за кутовими (4-1).

Поступившись «Монпельє», «Генгам» утратив можливість піднятися на сьоме місце та готується до поїздки до столиці України.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер