«Генгам» упевнено перемагає «Ланс»

«Генгам» упевнено перемагає «Ланс»

На «Стад дю Рудуру» команда Жослена Гурвеннека приймала колись грізний «Ланс», із яким київське «Динамо» зустрічалося у груповому етапі Ліги чемпіонів 1998/1999.

Господарі поля здобули суху перемогу. На 17-й хвилині рахунок відкрив Манданн, а на 76-й Бовю ударом із пенальті встановив остаточний рахунок – 2:0.

У цій грі Гурвеннек задіяв наступних виконавців: Лоссль – Якобсен, Ангуа, Сорбон, Левек – П’є (Кербра, 67), Діалло, Санкаре, Жиресс (к) (Дос Сантос, 90+2) – Манданн (Салібюр, 83), Бовю.

Тож, у порівнянні з попереднім матчем, в якому «Генгам» у 1/32 фіналу Кубка Франції переміг команду п’ятого за силою дивізіону, Гурвеннек зробив лише одну зміну у стартовому складі, поставивши до центру захисту Ангуа замість Кербра, який усе ж з’явився на полі в другому таймі.

У Лізі 1 «Генгам» залишив за собою 13-ту сходинку, здобувши 25 очок у 20-ти матчах (8 перемог, 1 нічия, 11 поразок, різниця м’ячів – 22:31) та маючи найменшу кількість нічиїх серед усіх команд ліги на даний момент.

Безпрограшна серія «Генгама» в усіх турнірах, яка розпочалася 3 грудня минулого року, триває вже вісім матчів, у семи з яких команда Гурвеннека здобула перемоги.

Свій наступний матч «Генгам» проведе 14 січня, коли у четвертьфіналі Кубка ліги зіграє в гостях із «Монако».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер