Геннадій Литовченко: «Хто хоче, той обов'язково доб'ється успіху»

Геннадій Литовченко: «Хто хоче, той обов'язково доб'ється успіху»

В останньому матчі динамівців проти полтавської «Ворскли», який для господарів склався непросто, Юрій Сьомін проглянув в ділі трьох молодих футболістів із другої динамівської команди. Незважаючи на те, що вони повели на полі не так багато часу, Микола Морозюк, Роман Зозуля і Андрій Ярмоленко проявили з кращого боку, принісши команді користь. Цікаво було почути коментар наставника «Динамо-2» Геннадія Литовченка, який брав помітну участь у становленні молодих футболістів.

- Мені не сподобались лише дії Бельгазуані, тому що він не грав (посміхається). Рештою хлопців я задоволений. Вони помітно оживили гру і виконали те, що від них вимагалось. Зозуля пенальті заробив, Ярмоленко гол забив. Можу сказати, що вони виступили вдало і забезпечили позитивний результат для команди.

- Як оцінюєте їх перспективи в першій команді?

- Хочу сказати, що неперспективних хлопців у нас немає. Хто хоче, той обов’язково доб'ється успіху.

- Можливо, хлопцям слід дати можливість проводити більше часу на полі, а не лише кінець другого тайму?

- Мені навпаки здається, що їх краще випускати, коли команда вже забезпечила результат. Тоді він відчують більше впевненості в своїх силах. Хоча, у поєдинку з «Ворсклою» хлопці дуже активно взяли учать у перемозі. Можу сказати, що вони вже готові до виступів за першу команду. Ми постійно перебуваємо на зв’язку із Юрієм Сьоміним, і разом приймаємо рішення з приводу того чи іншого гравця.

- За рахунок яких якостей молоді футболісти змогли наблизитись до основного складу?

- Ми працюємо разом уже півтора року. А щоб добитись успіху, необхідні трудолюбство і готовність виконувати те, що від тебе вимагає тренер.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер