»Гент» – «Динамо». Початок матчу о 21:30

»Гент» – «Динамо». Початок матчу о 21:30

На відміну від розжареного немов на вугіллі Києва, в Генті перед матчем однойменної місцевої команди з «Динамо» прохолодно, часом іде легкий дощик, а стовпчик термометра зупинився на позначці 15. Справжня футбольна погода, за якої так приємно виходити на поле і яка дозволяє гравцям показати свою найкращу гру.

Майбутній матч «Гента» та «Динамо» ніяк не позначається на розміреному ритмі життя 230-тисячного міста. Туристи мирно гуляють вузькими вуличками і дегустують численні сорти пива, місцеві мешканці манірно їдуть на роботу на велосипедах і обговорюють міські новини. Лише біля стадіону «Жюль Оттен», розташованого далеко від центру, можна побачити афішу матчу, а в касах стадіону охочих придбати квитки.

За словами співробітника клубу «Гент», який був присутнім на передматчевому тренуванні динамівців, 13-тисячна арена швидше за все буде заповнена. Це незважаючи на рахунок першої зустрічі і вищі ціни на квитки, відносно матчів у чемпіонаті Бельгії. Найдешевші з них, за ворота, можна придбати за 15-30 євро, а на центральні трибуни ціна від 40 до 90. Якщо ж тобі не виповнився 21 рік, передбачається знижка 50%.

Вранці в день гри динамівці відпочивали. Одні віддали перевагу це робити в номерах готелю, інші вирішили прогулятися центральними вулицями Гента. Прямо біля готелю, де розташувалася команда, знаходиться одна з пам’яток міста – зведений майже тисячу років назад собор святого Миколая! Біля нього мирно прогулювалися Вукоєвич і Попов. Перед обідом в одному із залів готелю Валерій Газзаєв проведе загальнокомандні збори.

Судячи з усього, впевнена перемога в першому матчі не дає підстав наставнику команди надати відпочинок провідним гравцям, подивитися у справі молодь. Можна не сумніватися, що на поле «Жюль Оттен» вийде найсильніший на даний момент склад, який буде грати лише на перемогу. І це правильно – окрім підтримки репутації клубу в очах уболівальників не варто забувати про таблицю коефіцієнтів УЄФА. Можливо, в наступні п’ять євросезонів саме здобуте в Генті одне чи два очки допоможуть «Динамо» отримати вигідніші умови під час жеребкування.

Напевно захоче відзначитися у воротах «Гента» Шевченко. У нинішньому сезоні Андрій забиває у п’яти матчах поспіль, а гол у домашньому матчі з «Гентом» став для нападника 63-м в єврокубках за кар’єру. За цим показником Шевченко обійшов ван Ністельроя, проте все ще поступається Раулю та Індзагі, в яких в активі по 68 євроголів.

Орієнтовний склад «Динамо»: Бойко, Маграо, Бетао, Михалик, Сильва, Вукоєвич, Єременко, Гармаш, Ярмоленко, Шевченко, Зозуля.

Початок матчу о 21:30. Пряму трансляцію дивіться на телеканалі ICTV, за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер