»Гент» – «Динамо»: арбітри з Туреччини

»Гент» – «Динамо»: арбітри з Туреччини

Нагадуємо вам бригаду арбітрів, які будуть працювати на матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА між бельгійським «Гентом» і «Динамо».

На поле стадіону «Жюль Оттен» команди виведе Кюнейт Чакир (Cüneyt Çakır) з Туреччини. Майбутній арбітр народився 23 листопада 1976 року в Стамбулі. До міжнародних матчів почав залучатися в 2007 році. Першим «випробуванням» на міжнародній арені став відбірковий матч до чемпіонату Європи, в якому Ізраїль обіграв Естонію з рахунком 4:0.

На рахунку турецького рефері вже більше 30-ти матчів як єврокубків, так і за участю збірних, у тому числі й один за участю «Динамо». У сезоні 2008/2009 команда Юрія Сьоміна стартувала в кваліфікації Ліги чемпіонів з ірландською «Дрогедою», і саме Чакир зафіксував домашню нічию (2:2), завдяки якій «Динамо» вийшло до наступного раунду.

Допомагати головному арбітру будуть його співвітчизники – Бахаттин Дуран (Bahattin Duran) та Тарик Онгун (Tarik Ongun). Функції резервного рефері покладені на Сулеймана Абая (Suleyman Abay), який також представляє країну з берегів Босфору.

За організацією матчу і роботою бригади арбітрів будуть стежити делегат УЄФА англієць Баррі Тейлор (Barry Taylor) і суддівський спостерігач УЄФА Арон Шмідхубер (Aron Schmidhuber) із Німеччини.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер