Георгій Бущан: «Хочемо продемонструвати хорошу гру перед нашими вболівальниками»

Георгій Бущан: «Хочемо продемонструвати хорошу гру перед нашими вболівальниками»

Голкіпер київського «Динамо» Георгій Бущан відповів на запитання представників ЗМІ під час передматчевої прес-конференції напередодні домашнього поєдинку з мюнхенською «Баварією» у рамках 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

- Що потрібно завтра зробити «Динамо», щоб не повторити результат матчу у Мюнхені?

- Не пропустити – от і все.

- Наскільки переконлива перемога над «Чорноморцем» додає вам впевненості та може допомогти впоратися з хвилюванням перед матчем із «Баварією»?

- Це зовсім різні турніри та зовсім різні матчі. Тому минулий матч потрібно забути, рухатися далі та готуватися до завтрашньої гри з позитивними думками.

- «Баварія» вже забезпечила собі вихід до плей-оф Ліги чемпіонів. Чи може це зіграти нам на руку?

- Ми не думаємо про турнірне становище «Баварії». Думаємо про свою команду та хочемо завтра продемонструвати хорошу гру перед нашими вболівальниками. Тому готуємось до матчу з повною концентрацією.

– Як команда привітала президента клубу з днем ​​народження?

– Команда ще не встигла привітати президента, зробимо це зараз. Бажаємо Ігореві Михайловичу міцного здоров'я та терпіння.

- Чому Мануеля Нойєра вважають одним із найкращих воротарів Європи?

- Напевно, гра Нойєра подобається всім. У нього можна запозичити лише найкращі якості – гру ногами, гру на лінії, впевненість. Думаю, що німецька школа воротарів – одна з найкращих, і Нойєр – один із найкращих у світі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер