Георгій Бущан – найкращий гравець «Динамо» у липні

Георгій Бущан – найкращий гравець «Динамо» у липні

Прийшов час підбити підсумки голосування за найкращого гравця київського «Динамо» за підсумками липня.

У цьому місяці динамівці провели два офіційні матчі – обидва у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. Спочатку «Біло-сині» у номінально домашньму матчі зіграли унічию із турецьким «Фенербахче», а за тиждень на виїзді обіграли «жовтих канарок» з рахунком 2:1 у додатковий час та пройшли до наступного, третього, раунду турніру.

Після кожної офіційної гри «Динамо» в офіційному клубному Telegram-каналі проводиться голосування за найкращого гравця матчу. За підсумками двох матчів проти «Фенербахче» беззаперечним лідером серед учасників опитування став воротар нашої команди Георгій Бущан, який також був визнаний найкращим гравцем кожного з цих матчів.

Всього у голосуванні за найкращого футболіста київського «Динамо» в матчах із «Фенербахче» взяли участь 10794 респонденти, з яких Бущан отримав 7733 голоси. Георгій в обох кваліфікаційних матчах Ліги чемпіонів продемонстрував надійну та впевнену гру, порадувавши уболівальників ефектними сейвами не раз врятувавши свою команду від забитих м’ячів.

На другому місці – Микола Шапаренко, а третім фінішував Олександр Караваєв.

Топ-5 гравців «Динамо» в липні на думку вболівальників:

1. Бущан – 7733 голосів

2. Шапаренко - 686

3. Караваєв – 582

4. Буяльський - 454

5. Дубінчак – 393

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер