Георгій БУЩАН: «Відновився на місяць раніше терміну»

Георгій БУЩАН: «Відновився на місяць раніше терміну»

- Сьогодні було багато індивідуальних помилок, але для даного періоду це нормально, оскільки ми працюємо кожного дня під великими навантаженнями. У тому числі, і вчора у нас було два хороших тренування, тож доводиться діяти на тлі втоми. Але нічого страшного. Сьогодні нас спіткала невдача, але це тренувальний збір.

Нам багато чого не вдалося зробити, і я не зовсім задоволений власною грою, оскільки в матчі було багато моїх помилок. Якби діяв правильно в деяких епізодах, їх можна було б уникнути, і, як результат, було б менше небезпечних моментів біля наших воріт.

Повернувшись після травми, я вже конкурую за місце в основному складі, але на даний момент ще не готовий на всі сто відсотків - потрібно ще багато працювати на тренуваннях і добре себе проявляти в іграх, щоб отримати порцію емоцій, які дадуть мені шанс проявити себе ще краще. Але фізично вже жодних обмежень немає. Я відновився на місяць раніше терміну, і останні тижні до закінчення першої частини чемпіонату вже тренувався з командою, просто не був заявлений і не мав права грати.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер