Георгія Пеєва дискваліфіковано на п’ять матчів

Георгія Пеєва дискваліфіковано на п’ять матчів

Сьогодні на засіданні Бюро ПФЛ було розглянуто ситуацію навколо скандального матчу “Металург” Донецьк – “Динамо”. В підсумку прийнято рішення про дискваліфікацію півоборонця киян Георгія Пеєва на 5 матчів (плюс 5 умовно). Але, враховуючи, що нині болгарський легіонер є одним з провідних гравців команди, яка представляє Україну на євроарені, Георгію було дозволено захищати кольори “Динамо-2”. Гравця донецького “Металурга” Володимира Пономаренко було дискваліфіковано на 2 гри (плюс 3 умовно).

За некоректну поведінку на полі Олександра Хацкевича було дискваліфіковано на два матчі умовно, а Горан Гавранчич і Андрій Несмачний відбулися умовним покаранням на одну гру.

За недисципліновану поведінку гравців біло-блакитних було прийнято рішення оштрафувати “Динамо” на 5000 у.о. За непристойні дії вболівальників казна донецького клубу “схуднула” на 3000 у.о.

Вищезгадані санкції будуть розглянуті і, можливо, прийняті, на найближчому Виконкомі Федерації футболу України.

Президент клубу Ігор Суркіс так прокоментував ситуацію: “Визнаю, рішення Бюро ПФЛ відносно Пеєва могло бути й жорсткішим. Я очікував, що Георгій міг “отримати” і всі 10 матчів. У будь-якому випадку, клуб як належне сприйняв би будь яке рішення Бюро і не подавав би ніяких протестів.

Чотирьох завинившихся гравців клуб наказав куди більш жорсткіше. Адже, за словами начальника команди Олега Базилевича, за його пам’яті так непристойно гравці “Динамо” себе ще не поводили”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер