Георгій Пеєв: “Без права на помилку”

Георгій Пеєв: “Без права на помилку”

Болгарський хавбек “Динамо” Георгій Пеєв працював “за двох” на тренуванні напередодні матчу з “Чорноморцем”. Після заняття Георгій відповів на питання офіційного сайту.

-Як ти оцінюєш свою гру в матчах з “Волинню” та “Дніпром”?
-Поки що я не набув оптимальної форми. На мої помилки в перших матчах вплинула і якість газонів – важко демонструвати технічний футбол на таких полях. Переважно, ми зараз боремося на полі, а це мені не завжди вдається. Сподіваюся, що незабаром я наберу гарних фізичних кондицій і зможу показати все, на що здатен.

-Нічия з “Динамо” – справедливий підсумок?
-Я думаю, що справедливий. І в нас, і в “Дніпра” були чудові моменти наприкінці зустрічі… Але ж це футбол – забий Шацьких за рахунку 1:0 (м’яч влучив у штангу, - прим. авт), все могли скластися інакше. За великим рахунком нічия не влаштовувала жодну з команд, але в підсумку все закінчилося саме “мировою”.

-Наступний поєдинок буде з “Чорноморцем”, який далеко не лідер...
-Ми не повинні надавати цьому якесь значення. Вважаю, що поле буде не дуже гарним, суперник закриється і нам доведеться докласти подвійні зусилля заради перемоги. Ми чудово розуміємо, що в кожній грі не маємо права на осічку і зробимо все, щоб порадувати наших уболівальників.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер