П'ятий переможний від Тіберіу Гіоане

П'ятий переможний від Тіберіу Гіоане

Гол у ворота ФК «Харків», який у підсумку став єдиним у матчі, став для півзахисника Тіберіу Гіоане п’ятим «переможним» (усього ж на рахунку румуна шість точних ударів у чемпіонаті).


Усі матчі, у яких голи Гіоане виявлялись переможним, завершилась із мінімальним рахунком – тричі 2:1 і двічі 1:0. Чотири матчі з п’яти динамівці провели на виїзді – з «Зорею» (12 тур), «Арсеналом» (17 тур; матч проводився на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського, тому виїзним його можна назвати лише умовно), «Карпатами» (21 тур) і ФК «Харків» (23 тур). Ще один матч було зіграно вдома – проти запорізького «Металурга».

У трьох поєдинках, які закінчувались із рахунком 2:1, у співавторстві з Гіоане «ходить» Максим Шацьких. Також Тіберіу без різниці, у якому таймі забивати м’ячі, - може забити уже в дебюті (як із ФК «Харків»), а може уже і в додатковий час (як із «Зорею»).

Сподіваємось, що Тібі продовжуватиме в тому ж дусі «кувати» перемоги для «Динамо», а його голи допоможуть киянам у цьому сезоні стати чемпіонами України.

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер