Гільєрме: «Це мій перший хет-трик»

Гільєрме: «Це мій перший хет-трик»

Друга поява бразильця Гільєрме на полі у футболці «Динамо» схаменула футбольну Україну. Три забитих м'ячі при чотирьох ударах у рамку воріт «Карпат» - виглядає вражаюче. Тепер уболівальники з нетерпінням очікують на наступний вихід Гільєрме на поле. Цілком можливо, це також відбудеться на Західній Україні, в місті Добромиль, у поєдинку з ФК «Львів».

- Підписуючи контракт із «Динамо», я й подумати не міг, що вийду на поле лише через три місяці, - розповів Гільєрме кореспонденту клубного Інформвідділу. - Через проблеми зі стегном я довго тренувався окремо від команди, потім поступово набирав форму в іграх за другу команду. Дуже радий, що тренер нарешті випустив мене у складі головної команди. Це був довгоочікуваний момент, я дуже хвилювався. Для мене немає різниці, з ким із нападників грати в парі. Класні форварди Бангура і Мілевський, але й із Зозулею в матчі з «Карпатами» ми швидко знайшли порозуміння. Це мій перший хет-трик у кар'єрі. В Бразилії кілька разів забивав по два м'ячі, а найчастіше – по одному.

Приємно, що в такий знаменний у кар'єрі день мене привітали багато людей. Дзвонили друзі та родичі з Бразилії, а практично всі хлопці з «Динамо» підійшли і сказали приємні слова. На жаль, футбольний сезон в Україні скоро завершиться. Нам залишилося провести лише два матчі, після чого всі підуть у відпустку. Тому основні надії я пов'язую з новим сезоном, чекати на який доведеться зовсім недовго.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер