Гільєрме: «Прийму будь-яке рішення клубів»

Гільєрме: «Прийму будь-яке рішення клубів»

Наприкінці серпня минулого року нападник «Динамо» Гільєрме на правах оренди перейшов до московського ЦСКА. Спочатку талановитий бразилець звикав до нової обстановки, а потім спромігся здобути місце в основному складі. Нині гру армійців у нападі без Гільєрме складно уявити, нападник однаково ефектний як у розвитку атак, так і в завершальній стадії. Зараз у російському чемпіонаті перерва. Гільєрме поїхав до рідної Бразилії, де його застав дзвінок кореспондента Інформаційного відділу ФК «Динамо».

- Гільєрме, в першу чергу від імені клубу та всіх уболівальників вітаємо тебе з народженням доньки! Як почуваєш себе в ролі молодого батька?


- Дякую «Динамо» за привітання, мені дуже приємна увага з Києва. Доньку назвали Джованною, вона зовсім маленька, скоро будемо святкувати перший місяць. Зараз їй та дружині приділяю всю свою увагу, відпустку проводжу в рідному місті Белу-Орізонті.

- Розкажи про перебування в ЦСКА, задоволений клубом і своєю грою?

- Нинішньої весни мені вдалося закріпитися в основному складі. Жодних проблем у мене немає, в Москві повністю адаптувався, мене тут усе влаштовує.

- У серпні добігає кінця термін твоєї оренди в ЦСКА. Якщо армійці домовляться з «Динамо», готовий залишитися в Москві?

- Я комфортно себе почуваю як у Києві, так і в Москві. Усе залежить від клубів, будь-яке їхнє рішення я готовий прийняти.

- Днями Валерій Газзаєв зазначив, що розраховує на тебе в новому сезоні…

- Так? Такі слова приємно чути. Скажу більше, вони стали для мене до певної міри несподіваними. Для будь-якого футболіста довіра тренера - найважливіша. Якщо на мене розраховують у «Динамо», я з радістю повернуся.

Дмитро Шаповал, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер