Гільєрме: «У «Бешикташа» подобається лінія півзахисту»

Гільєрме: «У «Бешикташа» подобається лінія півзахисту»

Із особливим ентузіазмом працює на зборах нападник Гільєрме. Старанною роботою бразилець хоче довести головному тренеру обґрунтованість своїх претензій на місце в основному складі. В інтерв’ю клубному Інформвідділу Гільєрме розповів про перебіг підготовчого періоду та свої враження від нього.

- Як сприймаються навантаження, які пропонує футболістам Вінченцо Пінколіні?

- Звичайно, після місяця відпочинку відчувається втома. Але подібні відчуття переживають усі футболісти, не лише я. Упевнений, із наближенням матчів із «Бешикташем» ми досягнемо своєї найкращої форми.

- Виступаючи в ЦСКА, вам уже доводилося перетинатися з «Бешикташем»...

- Так, у груповому турнірі Ліги чемпіонів минулого сезону ЦСКА двічі переграв «Бешикташ» (обидва поєдинки завершилися з рахунком 2:1 – прим.), щоправда, мені в матчах із турецьким клубом зіграти не вдалося. Якщо говорити про враження, то дуже сподобалася лінія півзахисту суперника, де й зараз зібрані блискучі футболісти. За рік багато чого змінилося, але можна сказати, що «Бешикташ» став лише сильнішим, і з усіма суперниками потрібно тримати вухо гостро.

- На зимових зборах тренерський штаб умовно поділив футболістів на дві групи. У контрольних матчах ви грали як за перший склад, так і за другий. Та все ж, відчуваєте, що готові виступати в «основі»?

- Цілком! Найголовніше, що я відчуваю довіру тренера, тому намагаюся сумлінно працювати на тренуваннях і чекаю на шанс проявити себе.

- В одному з матчів на зборі в Ізраїлі вам довірили виконати пенальті, з чим ви успішно впоралися...

- Спасибі партнерам та головному тренеру. Цей гол додав мені впевненості, надалі сподіваюся частіше радувати вболівальників «Динамо» своїми голами.

- По ходу тренувань наставник часто вносить корективи, підказує гравцям. За два роки, проведені в Україні та Росії, можете розуміти установки тренера без допомоги перекладача?

- Загалом, але цього цілком достатньо, щоб бездоганно виконувати настанови головного тренера.

Дивіться фотогалерею

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), із Марбельї

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер