Гільєрме: «Впевнений у собі»

Гільєрме: «Впевнений у собі»

Слідом за придбанням Андре, до «Динамо» повернувся ще один бразильський нападник. Проведеним роком у московському ЦСКА в рамках оренди Гільєрме залишився задоволений, а тепер сподівається довести свою майстерність і наставнику «Динамо» Валерію Газзаєву.

- Гільєрме, з якими почуттями ти повернувся до Києва?

- Виключно позитивними. Я сповнений сил, а також бажання боротися за місце в основному складі. Зараз у лінії нападу утворилася серйозна конкуренція, але я впевнений у собі.

- Як би оцінив період, проведений у ЦСКА?

- Як дуже хороший і продуктивний. Мені вдалося заграти в основному складі «армійців», я забивав м’ячі – загалом, усе в мене виходило. Зараз же необхідно наново доводити свою майстерність, вже у «Динамо».

- В останньому матчі проти «Дніпра» ти вийшов на заміну в другому таймі…

- Справді, за ті п’ятнадцять хвилин, які мені були відведені головним тренером, важко проявити себе. Сподіваюся, в найближчих поєдинках, зокрема в Амстердамі проти «Аякса», Валерій Георгійович довірить мені більше ігрового часу. А я, у свою чергу, спробую віддячити йому хорошою результативною грою.

- Із твоїм поверненням у «Динамо» стало вже шість бразильців. Встигли порозумітися між собою?

- Так, звичайно. Практично з усіма я був знайомий і раніше, ще до переходу до ЦСКА. Та й з Андре вже встиг потоваришувати, тому жодних проблем не маю.

- До речі, ще місяць тому динамівські бразильці були виключно захисниками. Тепер у команді є й пара нападників. Як би оцінив можливу зв’язку Гільєрме-Андре?

- Гадаю, ми складемо хорошу пару, а відсутність мовного бар’єру лише допоможе нам. Сподіваюся, наша зв’язка стане результативною.

Юрій Вишневський, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Амстердама

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер