Гіоане і Діакате налаштовані на перемогу в усіх матчах

Гіоане і Діакате налаштовані на перемогу в усіх матчах

Напередодні 20 туру чемпіонату України між «Динамо» і запорізьким «Металургом» на заміській базі кияни провели тренування, на якому були присутні представники ЗМІ. Після заняття гравці відповіли на питання журналістів.

Тіберіу Гіоане, півзахисник «Динамо»:

- За рахунок чого вдалось впевнено обіграти «Дніпра»?

- Ми дуже добре готувались до матчів чемпіонату протягом двох місяців. У поєдинках під час зборів награвали один і той самий склад, добре відчували один одного на полі. У Дніпропетровську акуратно грали в обороні і змогли забити на контратаках.

- Тренер вам уже надав настанови на найближчий матч із запорізьким «Металургом»?

- Звичайно, цей матч значно відрізнятиметься від дніпропетровського, адже ми проводимо його вдома. Думаю, від оборони грати не вдасться, доведеться більше атакувати. Сподіваюсь, моменти в нас будуть, потрібно їх просто реалізувати. Тоді й виграємо.

- Відставання від «Шахтаря» надалі становить п’ять очок. Ви вважаєте, «Динамо» під силу обігнати гірняків?

- Я ніколи не дивлюсь на турнірну таблицю. Роблю це наприкінці чемпіонату. Можу одне сказати напевне: зараз нам потрібно набирати очки.

* * *
Папе ДІАКАТЕ, захисник «Динамо»:

- Як cамопочуття?

- Дякую, вже добре. Сподіваюсь, у суботу зможу вийти на поле. Стараюсь додавати щодня. На жаль, був не готовий грати першу гру в Дніпропетровську, але надіюсь наздогнати пропущене. Хоча, завоювати місце в «основі» не так і просто.

- Що ви очікуєте від суботнього матчу?

- Лише перемоги. «Динамо» повинно перемагати в кожному матчі, це нам під силу. У домашній грі постараємось порадувати своїх уболівальників.

- Упевнена перемога над «Дніпром» додала впевненості? 

- Звичайно. Ми довго готувались до цієї гри і змогли здобути максимальний результат. Сподіваюсь, так триватиме і надалі.

- «Динамо» зможе поборотись за «золото» в цьому сезоні?

- Звичайно. Чому ні? Попереду одинадцять матчів, у яких може все статись. Нам потрібно показувати свою гру і перемагати в кожній грі. Тоді у нас все вийде!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер